KÜNYE: künye KÜNYE: künye

ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ

EDİTÖR Tuncay Aksoy

WEB MASTER

Bymirz@

İRTİBAT

anadoluhaber.blog@gmail.com

ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ' 2006 yılında hayata geçirilmiş bir haber/bilgi portalıdır. Bu sitenin kuruluş amacı, günümüz dünyasında her geçen gün değeri artan "haber ve bilgi " yi en verimli ve pratik şekilde kullanmayı kolaylaştırmaktır. Bu sebeple ziyaretçilerimizi buradan çeşitli konulardaki en iyi ve güvenilir bilgi kaynaklarına ulaştırmak bizim birinci hedefimizdir. Hedef kitlemize ulaşabilmek için her gün haberlerimiz güncellenmekte ve linklerimiz kontrol edilmektedir.. Sayfalarımızın içeriği tasarlanırken hedef ziyaretçi kitlemiz, günlük bilgilere

ihtiyacı olan ve her konuda anlık bilgiyi talep eden kişiler olarak belirlenmiştir.Ayrıca her geçen gün değeri artan internet haberciliğine blog haberciliği ilede yeni bir sayfa aralamak istedik.. .

Sayfalarımızda yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur. Ve bu haber sayfalarındaki her haberin kaynağı belirtilmekte olup İnternetteki diğer haber kanallarındanda kaynağı belirtilerek haber alınmaktadır.

Haber veya yorumlarında gözden kaçan kişilik haklarına aykırı bir yazı bulunduğu taktirde, bizzat konu şahsının veya vekilinin talebi doğrultusunda yazıyı sileceğini taahhüt eder.

Sitemizde rastladığınız hataları lütfen bizimle iletişime geçerek bildiriniz...

ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ ' ile ilgili bütün istek, yorum ve sorularınizı e-mail

(anadoluhaber.blog@gmail.com) yolu ile bize ulaştırabilirsiniz

ByMİRZA©2006